سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اهمیت نصب صحیح یونیت دندانپزشکی

 

 

اهمیت نصب صحیح یونیت دندانپزشکی  

یونیت دندانپزشکی  از اجزای مختلفی تشکیل شده است.این اجزا شامل: 1-کنسول دندانپزشکی 2- سینی ابزار 3-بازوها4-  پایه 5- ستون 6- جعبه الکترونیک و مدارهای آب و هوا می باشد و کیفیت هریک از این اجزا بر روی کیفیت و کارایی کلی این دستگاه تاثیر می گذاردفلذا دندانپزشکان باید به صورت دوره های منظم یوینت خود را بازبینی نماید و این کار باید توسط متخصصان خبره در این زمینه صورت بگیرد.

اغلب شرکت ها بعد از فروش تجهیزات خدمات این چنینی را به دندانپزشک ارائه می دهند و حتی خوددندانپزشک به راحتی می تواند با یک سرچ ساده در گوگل به هریک از این متخصصین دسترسی داشته باشد فقط لازم است تا این کار را به دست افراد خبره بسپارند تا مبادا دستگاهشان با بی تجربگی تکنسین دچار مشکلات جدی تری شود.اغلب دندانپزشکان با تجربه همیشه شماره تلفن چند تکنسین خبره را در چنته دارند و افراد تازه کار می توانند از این تجربه انها استفاده کنند و این شماره ها را داشته باشند.

دوره های تعمیرات  یونیت دندانپزشکی  امروزه توسط افراد متخصص در اموزشگاه ها برگزار می شود و هر فردی که تمایل به یادگیری داشته باشد میتواند با شرکت در این دوره ها تخصص لازم و کافی را بدست اورد و در این زمینه مشغول به کار شود. دروهله اول تکنسین باید به طور دقیق عیب دستگاه را پیدا کند و در جهت رفع ان اقدام نماید .از موارد خرابی این دستگاه می توان به مشکلاتی مانند خطوط ساکشن، خرابی کمپرسور هوا، نشتی آب و هوا از مدارها، سوختن چراغ ها  و غیره اشاره نمود.

تکنسینی که دندانپزشک برای تعمییر دستگاه خود انتخاب می کند باید بسیار خبره باشد زیرا نداشتن تخصص لازم در تعمییر این دستگاه موجب بروز مشکلات جدی تری خواهد شد وهزینه های بیشتری را به دندانپزشک متحمل می کند.در کلاس های اموزشی معتبر در ابتدای کار عیب هایی که دستگاه می تواند پیدا کند را به خوبی اموزش میدهند و سپس نحوه تعمییرات ان را ولی بازهم تکنسین بر حسب تجربه خود باید اقدام به تعمییر نماید.

مشکلاتی که اغلب برای  یونیت دندانپزشکی  به وجود می اید در بردها ومدارهای الکتریکی، مدارهای ساکشن، کلیدهای دستگاه، بلوک های کنترلی، شیرهای پنوماتیک، موتور و گیربکس، فیلترهای آب و هوا، فیوزها، میکروسوئیچ ها، و مواردی از این قبیل می باشد و تکنسین در ابتدای امر باید این موارد را در دستگاه بررسی کند و اگر این قسمت ها سالم بودند به بررسی قسمت ها یدیگر بپردازد.در برخی موارد مشکل ساده است و با تجهیزاتی که دندانپزشک به همراه دارد می تواند انرا برطرف نماید ولی در مواقعی که کار کمی پیچیده تر است تکنسین باید طی چند مراجعه مشکل را برطرف نماید در واقع باید قطعات لازم را تهییه نماید تا بتواند عیب را برطرف کند.

یک تکنسین متخصص باید در بازدیدهای دوره ای که از دستگاه دارد عیوب کوچ را پیدا کند ودر صدد رفع انها براید تا این عیوب به مرور زمان موجب ایجاد مشکلات و خطرات جانی و مالی برا ی دندانپزشک نشود. درواقع اگر دندانپزشک به این نکته توجه نداشته باشد که به صورت دوره ای دستگاه خود را سرویس کند به مرور زمان مشکل جدی تر و بزرگتری برا ی دستگاهشان به وجود خواهد امد که انها را مجبور به تقبل هزینه های بالاتری خواهد نمود در صوورتی که با سرویس های دوره ای اگر مشکلات کوچک برطرف می شد این مشکل بزرگ بروز پیدا نمی کرد.

نصب یونیت دندانپزشکی  قیمت های متفاوتی دارد وبه عوامل مختلفی بستگی دارد. یونیتی که کیفیت فنی و تکنولوژی بالایی داشته باشد قطعا هزینه راه اندازی و نصب ان توسط تکنسین بیشتر از یونیت های ممعمولی خواهد بودو برای خود دنداپزشک نیز کیفیت بالای نصب اهمیت بالایی دارد. فلذا حاضر است تا این هزینه را تقبل کند تا دستگاهش به بهترین نحو نصب شود تا بهترین کیفیت را داشته باشد